Recent, Carmina i-a transmis un mesaj sfâşietor mamei sale, care a crescut-o singură în primii ani de viaţă. Adolescenta i-a spus că-i pare rău că nu i-a putut alina suferinţa care a „ofilit-o”, informează Cancan.

Astfel, fiica lui Liviu Vârciu a postat, pe pagina personală de Instagram un mesaj emoționant pentru Ami Teiceanu, mama sa, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Tânăra a mărturisit că niciun cuvânt nu va putea cuprinde suferinţa mamei sale, care s-a „ofilit precum floarea fără soare”.

„Cuvintele sunt scrum ieftin pe langa sentimentele pe care le am atunci cand te vad fericita. Stiu ca povara pe care ai trait-o pana acum, te-a ofilit precum floarea fara soare si imi pare rau ca nu puteam sa iti inveselesc chipul lipsit de rid, in datile cand meritai sa fii cea mai fericita. Te iubesc mult mama! #lamultiani”, este mesajul transmis de Carmina mamei sale, Ami Teiceanu.

Carmina are o relaţie bună cu actuala iubită a tatălui ei

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu şi a lui Amy Teiceanu, are o relaţie foarte bună cu actuala iubită a actorului. Adolescenta este topită după surioara ei mai mică, Anastasia, de care are grijă ori de câte ori este nevoie, mai scrie sursa citată.

Sursă foto: Facebook.

Tag-uri:
fiica, liviu varciu, carmina varciu, mesaj mama, ami teiceanu, fiica varciu, instagram

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1463.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1463-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Recent, Carmina i-a transmis un mesaj sfâşietor mamei sale, care a crescut-o singură în primii ani de viaţă. Adolescenta i-a spus că-i pare rău că nu i-a putut alina suferinţa care a „ofilit-o”, informează Cancan.Astfel, fiica lui Liviu Vârciu a postat, pe pagina personală de Instagram un mesaj emoționant...

Preluat de la EVZ