Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educaţiei din partea organizației din Suceava, propunere susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, care întorcea astfel serviciul județelor ce l-au susținut în ultimele două Cex-uri. Codrin Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu.

”Nu este un capăt de țară, nu este o nenorocire. Sunt discuții care se poartă in contradictoriu…”, a susținut Ștefănescu care nu a negat tensiunile cauzate de miza noilor numiri în Guvernul Dăncilă.

„Sunt convins ca sursele de la DC News exista. Nu e prima discutie pe care o are Dragnea cu noi. Dupa care ne-am impacat cu totii. Eu am fost cel care a sustinut o pe Cati Andronescu la Educatie. Am pus in balanta si eu si colegii mei. Domnule, Cati Andronescu pentru noi este un simbol. Este o colega care a luptat alaturi de noi in momente foarte grele. Discursul meu a fost mai radical. A fost o discuție mai dura, dar nimic special. Nu este un capat de tara, nu este o nenorocire. Sunt discutii care se poarta in contradictoriu.

Nu au fost amenintari, am fost suparat ca m-a intrerupt, m-am enervat, dar sunt discuții firești. Sincer sa va zic, probbail ca la nervi oi fi spus si eu ceva, o fi spus si Liviu Drganea ceva. Asta este atmosfera in PSD, dar nu este un conflict ca v-ati fi spus. Eu spun lucrilor pe nume”, a spus Codrin Ștefănescu în această seară la Antena3.

AICI PUTEŢI CITI DIALOGUL INCENDIAR ÎNTRE CODRIN ŞI DRAGNEA.

Tag-uri:
dragnea, codrin, tensiune, conflict

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1460.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1460-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educaţiei din partea organizației din Suceava, propunere susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, care întorcea astfel serviciul județelor ce l-au susținut în ultimele două Cex-uri. Codrin Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu.”Nu este un capăt de țară, nu este...

Preluat de la EVZ