„Am vorbit în această săptămâna cu Liviu Dragnea. I-am spus să lăsăm pe alticineva care să comunice cu federațiile”, a spus ministrul, în conferință de presă în care a anunțat că se retrage din funcție.

Jurnalistul Cătălin Tolontan dezvăluie pe blogul său mai multe amănunte incredibile despre Marius Dunca. Fostul ministru  n-are în declarația de avere nici conturi, nici case, nici mașini, și totuși lucrurile nu stau chiar așa. 

Bunuri, mașini tari, proprietăți de lux, „totul prin intermediari”, susține un om care-l cunoaște îndeaproape, și toate răsărite brusc în existența bărbatului de 38 de ani. ”Ciugulise ceva și înainte, dar, de când a fost numit, vreme doi ani, începând cu 2014, președintele Protecției Consumatorului, opulența a erupt”, spune același apropiat.

Avuțiile ministrului: 

  • Un penthouse într-o zonă exclusivistă din Brașov.
  • Un BMW X5.
  • Un Audi A8.
  • Și o motocicletă.

Și asta-i doar ceea ce a recunoscut ieri ministrul Dunca, dar nu trecuse niciodată în declarația de avere. Mai mult, numele Marius Dunca a apărut, fulgurant, în noiembrie 2015, după tragedia de la ”Colectiv”.

A fost primul demnitar demis. Cu o zi înaintea tragediei, o echipă de la ANPC vizitase clubul la reclamația unui om, ”dar nu au găsit pe nimeni și au plecat”.

Citește continuarea pe Tolo.ro. 

Tag-uri:
dunca, demisie, ministru tineretului si sportului, palatul victoria, federatii, liviu dragnea, psd

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1410.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1410-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Am vorbit în această săptămâna cu Liviu Dragnea. I-am spus să lăsăm pe alticineva care să comunice cu federațiile”, a spus ministrul, în conferință de presă în care a anunțat că se retrage din funcție.Jurnalistul Cătălin Tolontan dezvăluie pe blogul său mai multe amănunte incredibile despre Marius Dunca. Fostul...

Preluat de la EVZ