Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în extremitatea de sud-est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceațã. În zonele joase de relief, cu precãdere în cele din interiorul arcului carpatic, pe arii restrânse, va fi ceațã, mai ales în cursul dimineații și noaptea.

26 Ianuarie

Vremea va fi în general rece, iar vântul va sufla slab până la moderat. Local, în zona de sud a țării, îndeosebi în orele dimineților, va fi ceațã.

27 Ianuarie

Dimineața și noaptea, vremea va fi rece cu valori la limita gerului, iar în restul timpului temperatura aerului va fi mai ridicatã, apropiatã de normal.

28 Ianuarie

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceațã, scrie jurnalul.

Tag-uri:
vremea, meteo, anm, grade, celsius, frig

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1397.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1397-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialVremea
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în extremitatea de sud-est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceațã. În zonele joase...

Preluat de la EVZ