În urma partidei, CSM București şi-a consolidat poziţia de lider. Campioana României a învins formaţia maghiară pentru a doua oară în carieră, dar pentru prima dată în România. Jocul s-a desfăşurat în fața unui număr impresionant de 5.000 de spectator, informează Pro Sport.

.

Sursă video: Facebook

Prima repriză dintre cele două formaţii a fost una pe contre, în care s-au consemnat nu mai puţin de 5 răsturnări de situaţie. CSM Bucureşti a reuşit să revină în trei momente după ce a fost condusă.

Cristina Neagu a fost marcatoarea primului gol din acțiune, în minutul 8 al partidei. Interul stânga, dar şi Amanda Kurtovic aveau să dea până la final un adevărat recital.

După ce au mers cap la cap aproape 30 de minute, campioana României s-a desprins pentru prima dată la trei goluri în minutul 32, scor 14-11. Apoi, diferenţa a tot crescut până la 6 goluri, Gyor fiind ţinută la respect, mai scrie sursa citată.

Sursă foto: Facebook.

Tag-uri:
campioana, csm bucuresti, victorie, gyor, csm gyor

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1468.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1468-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
În urma partidei, CSM București şi-a consolidat poziţia de lider. Campioana României a învins formaţia maghiară pentru a doua oară în carieră, dar pentru prima dată în România. Jocul s-a desfăşurat în fața unui număr impresionant de 5.000 de spectator, informează Pro Sport. . Sursă video: FacebookPrima repriză dintre cele două...

Preluat de la EVZ