Un nou caz de cruzime asupra animalelor s-a petrecut în această după-amiază la Constanța. Un cal înhămat la o căruță a fost bătut de proprietarii de etnie romă, în mijlocul drumului, până a căzut la pământ.

Cei care au asistat la scenele de cruzime petrecute în cartierul CET au sunat la 112 și au cerut sprijinul polițiștilor. În acel moment, căruțașul și ceilalți aflați în căruță au desfăcut hamurile calului și au fugit. Polițiștii încearcă acum să dea de urma celor care au chinuit animalul, în timp ce câțiva activiști îi așteaptă pe reprezentanții unui ONG să preia calul pentru îngrijiri.

Legea de protecția a animalelor prevede pedepse aspre pentru cei care săvârșesc acte de cruzime, pedepse care merg până la 3 ani de închisoare. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-cruzime-fara-margini-cal-batut-de-tigani-pana-nu-s-a-mai-putut-ridica-de-jos-46399.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-cruzime-fara-margini-cal-batut-de-tigani-pana-nu-s-a-mai-putut-ridica-de-jos-46399-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv