Un protest de amploare a avut loc şi sâmbătă, 20 decembrie, manifestaţia la care cifra estimată a fost de aproximativ 70.000 de participanţi. În ieşirile publice din această săptămână, atât Liviu Dragnea cât şi Călin Popescu Tăriceanu au avansat propriile cifre, susținând că s-ar manipula pe marginea numărului celor prezenți.

“E foarte probabil să ne prindă aprilie cu legile justiţiei inoperante. Nu sunt niciun fel de exagerări în aceste legi. Ce prevedere din noile legi slăbeşte independenţa justiţiei? Se încearcă o delegitimare a instituţiilor. Se vrea o democraţie a străzii. Sunt grupuri vocale, protestatari care nu sunt confortabili cu rezultatele alegerilor. Această formulă nu e nici în Occident. Suveranitatea Parlamentului nu e contestată de nimeni. Cei care finanţează ONG-urile, manipularea care a avut loc. Săptămâna trecută au fost 20.000 de mii s-a scris că au fost 70.000. La OUG 13 au fost 70.000 şi au spus că au fost 700.000. Asta nu e manipulare? Vom avea şi noi dialog cu Comisia Europeană”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu la RTV, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu.

Dragnea i-a numărat și el pe protestatari

În schimb, Liviu Dragnea a avansat o cifră de 25.000 de protestatari. ”Unde au fost 70.000? Eu m-am uitat pe evaluările oficiale unde au fost 25.000 în București! Eu nu le răspund protestatarilor la cereri, sunt de acord cu protestele, dacă nu sunt violente. Ne-au votat câteva milioane de români, vom duce mai departe programul de guvernare”, a afirmat Liviu Dragnea la finalul unui CEx al PSD.

Tag-uri:
tariceanu, protestatari, numarat, dragnea

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1464.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1464-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Un protest de amploare a avut loc şi sâmbătă, 20 decembrie, manifestaţia la care cifra estimată a fost de aproximativ 70.000 de participanţi. În ieşirile publice din această săptămână, atât Liviu Dragnea cât şi Călin Popescu Tăriceanu au avansat propriile cifre, susținând că s-ar manipula pe marginea numărului celor...

Preluat de la EVZ