Într-o demonstrație militară, trupele s-au tăvălit în sticlă, au spart cărămizi cu capul și au pășit în foc. 

Ceremonia de la baza militară indoneziană a cuprins și o tragere la țintă – un soldat legat la ochi a tras cu arma în baloane, bărbatul fiind prins între picioarele unuia dintre colegii săi. Cel puțin un glonț nu a numerit ținta, dar nimeni a fost rănit, a relatat The Telegraph. 

În sunetul tobelor, soldații indonezieni au executat tehnici de arte marțiale, spărgând bucăți de cărămidă cu capul, iar apoi au spart cu mâinile materiale foarte dure sau în flăcări. 

Printre exerciții ce creează emoții și demonstrează precizia și puterea de concentrare, s-a numărat și unul în care soldați care purtau o glugă ce le acoperea ochii și tăiau un castravete ținut în gură de un coleg, ajungând cu lama cuțitului foarte aproape de nasul acestuia. 

Cel mai impresionant exercițiu a fost, probabil, cel în care au fost aduși șerpi vii! Militarii i-au adus în genți, apoi i-au eliberat pe pământ, la câțiva metri de locul în care stătea oficialul american. Printre șerpi, era o cobră uriașă, care și-a întins gâtul, ca și când ar fi fost pregătită să atace. Soldații au tăiat apoi capul șarpelui și i-au băut sângele, sub privirile spectatorilor. Cel puțin unul dintre soldați a mușcat cu dinții, retezând un șarpe în două.

Forțele indoneziene sunt active în condiții de junglă și de multe ori au de-a face cu șerpii. 

James Mattis părea încântat de demonstrația care i-a fost prezentată la finalul unei vizite de trei zile în Indonezia.

El a declarat: „Șerpii! Ați văzut cum le-au dat drumul și apoi i-au prins? I-au luat și au dat cu ei de pământ, iar în felul acesta un șarpe obosește foarte rapid”, a spus ministrul american.

„Vă imaginați câte exerciții a făcut fiecare soldat de aici, pentru a reuși asta? Când vezi soldați făcând așa ceva, multe lucruri ce par mărunte, dar ei le fac perfect, îți poți imagina și că ei pot face și lucruri mari la fel de bine”, a explicat oficialul de la Washington. 

Tag-uri:
soldați, indonezieni, demonstrație, șerpi, exerciții, james mattis, ministrul apărării, arte marțiale

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1408.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1408-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Într-o demonstrație militară, trupele s-au tăvălit în sticlă, au spart cărămizi cu capul și au pășit în foc. Ceremonia de la baza militară indoneziană a cuprins și o tragere la țintă - un soldat legat la ochi a tras cu arma în baloane, bărbatul fiind prins între picioarele unuia dintre...

Preluat de la EVZ