Așadar,Traian Băsescu consideră că nu este numit un director la Serviciul de Informaţii Externe deoarece preşedintele Klaus Iohannis şi coaliţia de guvernare “nu se înţeleg la nume”.

Cine este ministrul „cauciuc” din Guvernul Dăncilă, născut unde a murit Sadoveanu

“Dacă aş fi fost preşedinte şi trebuia, să zicem, din nu ştiu ce raţiuni, să-i pun guvern PSD-ului din nou, pentru a treia oară, al treilea guvern în 12 luni, în primul rând i-aş fi jucat în picioare pentru asta măcar vreo săptămână.  Dacă nu puteam să fac altceva, măcar îi călcam pe cap timp de o săptămână. În al doilea rând, cum nominalizezi tu, pentru a treia oară, prim-ministru de la PSD când tu nu ai director la SIE? Nu-l pune pentru că nu se înţeleg la nume.

OFICIAL – Noul Guvern Dăncilă: 16 miniștri pleacă acasă! SURPRIZELE DE PROPORȚII din viitoarea echipă de la Palatul Victoria

Băiatule, n-o să ai niciodată premier până nu am director la SIE şi uite numele directorului, ia de aici!

Păi, acuma, îl făceam pe Dragnea afiş: ‘băiatule, n-o să ai niciodată premier până nu am director la SIE şi uite numele directorului, ia de aici!’ Cred că aici e problema (privind numirea directorului SIE n.r.) că majoritatea a spus că vor să aibă ei.

Păi dacă vrei să ai pentru a treia oară prim-ministru, cum crezi, tu, Dragnea, că te-aş lăsa eu, preşedinte, fără să am director la SIE?”, a declarat Traian Băsescu la România Tv.

Nemții nu acordă susţinere guvernului Dăncilă

De ce s-a grăbit șeful statului cu numirea lui Dăncilă?

Întrebat dacă, în opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis se teme de o eventuală suspendare, Traian Băsescu a răspuns că “suspendarea n-are nicio şansă să treacă”. Fostul şef al statului a adăugat că nu ştie de ce preşedintele Iohannis “s-a grăbit atât de tare” cu desemnarea Vioricăi Dăncilă.

Tag-uri:
basescu, traian, presedinte, dragnea, afis

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1474.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1474-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Așadar,Traian Băsescu consideră că nu este numit un director la Serviciul de Informaţii Externe deoarece preşedintele Klaus Iohannis şi coaliţia de guvernare 'nu se înţeleg la nume'. Cine este ministrul „cauciuc” din Guvernul Dăncilă, născut unde a murit Sadoveanu'Dacă aş fi fost preşedinte şi trebuia, să zicem, din nu ştiu...

Preluat de la EVZ