Bărbatul care în septembrie 2016 a intrat în plin cu mașina într-un grup de copii care se jucau pe trotuar, în județul Galați, omorând 2 dintre ei, a fost condamnat la 7 ani și 8 luni de închisoare. Decizia aparține Curții de Apel Galați și este definitivă.

Decizia Curții de Apel Galați a fost anunțată vineri, la un an și jumătate după accidentul în urma căruia au murit doi copii.

Judecătorii au decis să respingă apelul lui Ivanciu Corcioveiu și i-au mărit pedeapsa inițială de 5 ani de închisoare.

Decizia Curții de Apel Galați este definitivă.

Din pedeapsa aplicată inculpatului a fost dedusă perioada arestării preventive de la data de 5 octombrie 2016 la 6 februarie 2017. De asemenea, judecătorii au stabilit despăgubiri materiale și morale pentru familiile copiilor decedați.

În septembrie 2016, Ivanciu Corcioveiu a intrat în plin, cu mașina, într-un grup de copii care se jucau pe trotuar, într-o localitate din județul Galați, omorând 2 dintre ei. Imediat după accidentul, Corcioveiu a fugit de la fața locului și apoi din țară. În momentul comiterii faptei, nu avea permis de conducere, fiind în curs de cercetare penală într-un alt dosar în care era acuzat de conducere fără permis.

După accident, el a fugit din România, prin Republica Moldova către Italia. A fost dat în urmărire internațională, prins în orașul italian Florența și a fost adus sub escortă în România la sfârșitul lunii septembrie a anului 2016.

În țară a fost arestat, iar în 2017 instanța a decis să fie trimis în arest la domiciliu și apoi să fie judecat sub control judiciar.

Miercuri, Ivanciu Corcioveiu a fost prins de polițiștii gălățeni în timp ce conducea, fără permis, o mașină pe un drum comunal din localitatea natală Măstăcani.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/barbatul-care-in-2016-a-accidentat-mortal-2-copii-condamnat-la-7-ani-si-8-luni-de-inchisoare-46374.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/barbatul-care-in-2016-a-accidentat-mortal-2-copii-condamnat-la-7-ani-si-8-luni-de-inchisoare-46374-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv