UPDATE 22:40 – Poliția a declarat că nu este vorba de un atentat, ci de o răfuială între infractori.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Martorii susțin că autorii atacului ce purtau cagule au împușcat un adolescent într-un loc de joacă, însă acest lucru nu a fost confirmat încă de poliție.

La fața locului au intervenit imediat Serviciile de urgență, iar detectivii caută dovezi, informează Daily Mail.

Pentru moment, victimele nu au fost identificate, iar poliția a postat un mesaj pe Twitter prin care confirmă că s-au tras câteva focuri de armă în zona respectivă. O victimă a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost resuscitată.

La fața locului nu au fost făcute arestări, iar presa locală susține că atacul nu este unul de amploare. Grote Wittenburgerstraat este o zonă în mare parte rezidențială, cu apartamente și case, iar partea principală a orașului, cea frecventată de turiști se află la o distanță relativ mare de locul incidentului. 

Tag-uri:
aatc armat, amsterdam, olanda, tanar impuscat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1467.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1467-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
UPDATE 22:40 - Poliția a declarat că nu este vorba de un atentat, ci de o răfuială între infractori.ȘTIRE INIȚIALĂMartorii susțin că autorii atacului ce purtau cagule au împușcat un adolescent într-un loc de joacă, însă acest lucru nu a fost confirmat încă de poliție.La fața locului au intervenit imediat...

Preluat de la EVZ