Zizik, asistenta lui Morar, a decis să renunţe la televiziune! Românca a recurs la acest gest pentru a-și urma dragostea tocmai în Israel. Norocosul bărbat, dacă e să ținem cont de formele domnișoarei, este un israelian pe nume Ken.

Mihai Morar a confirmat zvonurile care apăruseră în ultima vreme, iar asistenta a oferit detalii despre motivul pentru care a luat această decizie. „Sincer, nu am crezut că voi ajunge în postura, dar s-a întâmplat!”, i-a spus  blonda lui Morar, susține Spynews.ro.

Deși are microbul televiziunii în sânge, fosta asistenta a renunțat la tot și a început o nouă viață în Israel, departe de casă. 

Zizik nu regretă decizia luată, pentru că nu ar fi vrut peste ani să se întrebe „ce-ar fi fost dacă”. Blonda i-a în calcul că relația s-ar putea să nu funcționeze, dar e încrezătoare în viitor, mai ales că își va continua meseria de coregraf.

Tag-uri:
Morar, Mihai, Zizik, Israel, Zizik tv

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1404.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1404-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Zizik, asistenta lui Morar, a decis să renunţe la televiziune! Românca a recurs la acest gest pentru a-și urma dragostea tocmai în Israel. Norocosul bărbat, dacă e să ținem cont de formele domnișoarei, este un israelian pe nume Ken.Mihai Morar a confirmat zvonurile care apăruseră în ultima vreme, iar...

Preluat de la EVZ