Cu toate că se plânge că nu o duce bine pe plan financiar, Oana Lis este o clientă fidelă a restaurantelor de lux. Vedeta şi-a făcut apariţia într-un local de fiţe, însoțită de o prietenă și și-a comandat ceva de mâncare. Desigur, paharul de vin nu a lipsit de la ospăț, informează Spy News.

Probleme financiare GRAVE pentru Viorel Lis. Ce a ajuns Oana să facă pentru a a avea BANI să-i cumpere MEDICAMENTE

Recent, soția lui Vorel Lis povestea că problemele financiare din familia ei par a nu avea sfârșit. Mai mult, Oana Lis era hotărâtă să-i vândă hainele fostului edil pentru a face rost de banii necesari cumpărării medicamentelor de care acesta are nevoie, lunar, pentru a ține sub control problemele de sănătate pe care le are.

O VEDETĂ de la noi, FALITĂ! Incredibil ce a ajuns să MĂNÂNCE diva din CAPITALĂ: Visez la sushi… FOTO în articol

„Asta e, dacă vrea nevastă tânără. Demnitatea nu ne dă să mâncăm. Eu i-am oferit lui tinereţe, el mi-a oferit mie siguranţă”, a afirmat, recent, Oana Lis. Blondina s-a lovit însă de refuzul categoric al bărbatului său: „Nu o las pe Oana să îmi vândă hainele. O înţeleg că se gândeşte cum să facă rost de bani, dar nu aşa…”.

Tag-uri:
oana lis, probleme financiare, oana lis saracie, restaurant de lux

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1453.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1453-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Cu toate că se plânge că nu o duce bine pe plan financiar, Oana Lis este o clientă fidelă a restaurantelor de lux. Vedeta şi-a făcut apariţia într-un local de fiţe, însoțită de o prietenă și și-a comandat ceva de mâncare. Desigur, paharul de vin nu a lipsit de la...

Preluat de la EVZ