De la începutul anului, orașul german Cottbus este teatrul violențelor dintre imigranți și extremiștii de dreapta. De curând, doi adolescenți sirieni au fost arestați după ce au rănit un tânăr german cu cuțitul.

Din 2015, Cottbus, un mic oraș universitar cu puțin peste 100.000 de locuitori, situat în Germania de Est, a primit circa 3000 de solicitanți de azil.

Afluxul mare de imigranți și infracțiunile acestora au dusla o creștere dramatică a sentimentelor anti-imigranți, notează The Daily Telegraph.

Ministrul de Interne al landului Brandeburg a anunțat că interdicția pentru noi imigranți va intra efectiv în vigoare în câteva luni. Municipalitatea va lua și alte măsuri. Sistemul de supraveghere video va fi întărit în centrul orașului. Numărul polițiștilor în uniformă și în civil de pe străzi va fi mărit și vor fi create zece noi posturi de lucrători sociali în școlile locale.

Cottbus nu este primul oraș german care refuză să mai accepte imigranți. Anul trecut, Salzgitter, Delmenhorst și Wilhelmshaven, trei orașe din Saxonia Inferioară au decis de asemenea să blocheze accesul pentru imigranți pe teritoriul lor.

Tag-uri:
imigranti, germania, cottbus, politie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1381.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1381-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
De la începutul anului, orașul german Cottbus este teatrul violențelor dintre imigranți și extremiștii de dreapta. De curând, doi adolescenți sirieni au fost arestați după ce au rănit un tânăr german cu cuțitul.Din 2015, Cottbus, un mic oraș universitar cu puțin peste 100.000 de locuitori, situat în Germania de...

Preluat de la EVZ