Întâlnirea organizată de Țiriac adună personalități din întreaga lume, însă în fiecare an a lipsit cel mai bun prieten al magnatului: Ilie Năstase.

Motivul pentru care Ilie Năstase nu merge la vânătoare cu Ion Ţiriac este unul incredibil. Fostul număr unu mondial a mărturisit reporterilor Spynews.ro că îi este frică că magnatul o să-l împuşte.

 “Cred că de abia așteaptă acest moment, iar eu nu vreau să devin ținta lui”, a afirmat Năstase, care a lăsat să se înțeleagă că totul este o glumă. Cu toate astea, nu a oferit alt motiv pentru care nu participă la vînătoarea organizată de fostul partener de tenis. 

Tag-uri:
tiriac, nastase, tiriac nastase, balc, vanatoare, vanatoare balc

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1350.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1350-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSport
Întâlnirea organizată de Țiriac adună personalități din întreaga lume, însă în fiecare an a lipsit cel mai bun prieten al magnatului: Ilie Năstase.Motivul pentru care Ilie Năstase nu merge la vânătoare cu Ion Ţiriac este unul incredibil. Fostul număr unu mondial a mărturisit reporterilor Spynews.ro că îi este frică...

Preluat de la EVZ