Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că acţiunile miliardarului american George Soros prin care “o minoritate gălăgioasă” doreşte să-şi impună punctul de vedere în pofida majorităţii reprezintă “un demers pervers”.

El a făcut această declaraţie în contextul în care în media din România au fost publicate imagini cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi George Soros.

“Liderii politici din România, la nivelul majorităţii partidelor, nu înţeleg că au obligaţia de a apăra şi promova interesul naţional. Şi orice judecată pe care o fac şi orice acţiune pe care o întreprind ar trebui să fie pusă în lumina acestui element fundamental. (…) Cordialitatea lui Juncker o cunosc. Este un fapt comun care se petrece. Eu nu îi dau niciun fel de conotaţie suplimentară că s-a îmbrăţişat cu Soros. Nu e problema cu Jean Claude Juncker. Este un om care este format în spiritul principiilor democratice. Problema e cu Soros. Ce vrea să facă Soros şi a reuşit, în bună măsură, este ca prin această reţea enormă de ONG-uri pe care le-a susţinut în foarte multe părţi ale lumii să ducă la o slăbire a instituţiilor fundamentale ale statului şi a încrederii publice în aceste instituţii şi să înlocuim sistemul de democraţie parlamentară care se bazează pe votul majorităţii cetăţenilor cu democraţia manifestaţiilor de stradă, unde o minoritate gălăgioasă doreşte să-şi impună punctul de vedere în pofida majorităţii legitimată bineînţeles prin alegeri libere. Acesta este demersul pervers al lui Soros în toată lumea”, a spus Tăriceanu joi la Antena 3. 

Tag-uri:
Soros, Tariceanu, George, George Soros, Calin, Popescu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1380.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1380-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că acţiunile miliardarului american George Soros prin care 'o minoritate gălăgioasă' doreşte să-şi impună punctul de vedere în pofida majorităţii reprezintă 'un demers pervers'. El a făcut această declaraţie în contextul în care în media din România au fost publicate imagini cu preşedintele Comisiei Europene,...

Preluat de la EVZ