Caz incredibil în orașul Călimănești, petrecut miercuri, 24 ianuarie 2018. O fetiță de 6 ani a fost abuzată sexual de un băiat de 12 ani, într-un mod agresiv, provocându-i rupturi și hemoragie. Imediat, a fost transportată cu Ambulanța la Maternitatea din Vâlcea, unde a fost consultată de medici.

Cazul este instrumentat de polițiștii de la Poliția Călimănești. Din primele informații este vorba despre doi copii rromi.

”Avem sesizată o infracțiune de viol. Nu este încă gata raportul medico-legal. Colegii au înregistrat un dosar penal, s-au făcut cercetări. Este vorba de 2 minori vecini, fetița 6 ani și băiatul 12 ani. Polițiștii au fost sesizați de bunica fetiței. A fost anunțată și Protecția Copilului. Așteptăm concluziile raportului medico-legal”, a declarat pentru voceavalcii.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/romania-fetita-de-6-ani-abuzata-sexual-de-un-baiat-de-12-ani-copila-a-fost-internata-de-urgenta-in-spital-46346.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/romania-fetita-de-6-ani-abuzata-sexual-de-un-baiat-de-12-ani-copila-a-fost-internata-de-urgenta-in-spital-46346-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv