Liderul WTA s-a impus, în semifinale, în duelul cu Angelique Kerber (16 WTA), scor 6-3, 4-6, 9-7, și s-a calificat, în premieră, în finala turneului de Grand Slam de la Australian Open. Mâine, românca se va duela pentru trofeu cu a doua jucătoare a lumii, daneza Caroline Wozniacki.

„A fost un meci foarte greu, tremur, sunt foarte emoționantă! Știam că va fi foarte complicat, am văzut că joacă foarte bine, că se deplasează, lovește din toate direcțiile, mă bucur că am rezistat și că m-am putut impune. Nu este ușor să ai două astfel de meciuri în același turneu, dar mă bucur de moment. Le mulțumesc tuturor pentru că m-au susținut.
Astăzi am avut parte de un meci dramatic, sunt obosită, dar fericită. Simt că am jucat foarte bine în acest turneu. Sunt în finală, vreau să mă bucur de acest moment. Sper că voi fi relaxată pentru finală, și sper să fiu 100% aptă de joc pentru acest meci”
, a declarat Halep, imediat după partida din semifinale.

Tag-uri:
Halep, australian Open, finala australian open, melbourne, simona halep

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1315.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1315-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Liderul WTA s-a impus, în semifinale, în duelul cu Angelique Kerber (16 WTA), scor 6-3, 4-6, 9-7, și s-a calificat, în premieră, în finala turneului de Grand Slam de la Australian Open. Mâine, românca se va duela pentru trofeu cu a doua jucătoare a lumii, daneza Caroline Wozniacki.„A fost...

Preluat de la EVZ