Fiecare dintre aceștia și-a dorit, cel puțin o dată, să încerce să fie mai “inteligent” decît slotul și să câștige potul cel mare.

Pe internet, pe forumuri dedicate jucătorilor, există mai multe variante despre cum poți cîștiga în fața aparatelor.

În legislaţia românească nu este prevăzută pedepsirea celor care încearcă să trişeze la casino, aşa că cel mult veţi fi alungaţi din sălile de jocuri şi altceva nimic. 

Aparatele tip “slot machines”, ieftine sau improvizate, sunt cele mai vulnerabile, şi respectiv, cele mai fraudate. Ultima metodă a celor care încearcă să păcălească aparatele este acea a filmării ecranului aparatului.

Persoana respectivă trimite unui haker înregistrarea, iar acesta printr-un soft stabileşte frecvenţele şi secvenţele aparatului, estimându-se ce cărţi urmează să dea. Una dintre metode presupune folosirea unui magnet şi se foloseşte la ruleta electronică.

De asemenea, tot la ruletă, dar în sală, se sparge capacul unde se învârteşte bila, în ideea de a opri bila la un anumit număr. Această din urmă fraudă nu se poate realiza decât cu ajutorul personalului sălii de joc

Altii susţin că dacă bagi 10 lei în aparat şi ţii apăsat butonul bet circa un minut, aparatul va ajunge să afişeze un credit de 100 de lei. Camera foto de la telefonul mobil te poate ajuta şi ea sa castigi niste bani. Ar trebuie doar să porneşti camera video de la telefon şi să o pui pe ecranul aparatului cu camera lipită de aparat, informează RomaniaTV.

În acest fel maşina ori îţi măreşte creditul fără să faci nimic, ori îţi aşează cărţile. Proprietarii acestor aparate spun însă că nu există nici un fel de manevre iar că toate aceste metode care circula pe net nu funcţionează . 

Tag-uri:
pacanelele, pacanele, aparate, sloturi tricks, sloturi trisat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1349.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1349-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Fiecare dintre aceștia și-a dorit, cel puțin o dată, să încerce să fie mai “inteligent” decît slotul și să câștige potul cel mare.Pe internet, pe forumuri dedicate jucătorilor, există mai multe variante despre cum poți cîștiga în fața aparatelor.În legislaţia românească nu este prevăzută pedepsirea celor care încearcă să...

Preluat de la EVZ