Se pare că polițistul pedofil ar fi cercetat în legătură cu alte 15 cazuri cu autor necunoscut, spun surse judiciare, citate MEDIAFAX. Anchetatorii vor să stabilească dacă Stan a comis și alte cazuri de agresiune sexuală.

Angajatul Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei a recunoscut trei fapte până în acest moment, care au fost preluate și discutate de mass-media la începutul acestei luni.

După arestarea lui Stan, Carmen Dan, ministrul de Interne de la acea vreme, a cerut demiterea șefului Poliției Române, Bogdan Despescu. Mihai Tudose, premierul în funcție, a refuzat acest lucru, demarând un scandal de câteva zile în urma căruia prim-ministrul a pierdut sprijinul partidului și a părăsit Executivul.

Odată cu investirea lui Mihai Fifor în poziția de premier interimar, Despescu a fost demis și înlocuit cu Cătălin Ioniță, cel care fusese propus și de Carmen Dan.

Tag-uri:
pedofil, eugen stan, politist pedofil, audieri pedofil

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1331.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1331-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Se pare că polițistul pedofil ar fi cercetat în legătură cu alte 15 cazuri cu autor necunoscut, spun surse judiciare, citate MEDIAFAX. Anchetatorii vor să stabilească dacă Stan a comis și alte cazuri de agresiune sexuală.Angajatul Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei a recunoscut trei fapte până în acest...

Preluat de la EVZ