Se pare că cimpanzeii din Camerun iubesc fotografiile selfie la fel de mult ca oamenii, potrivit Daily Mail. Filmările care urmează să fie publicate de BBC surprind primatele cums e strâmbă la cameră, în încercarea de a se surprinde pe fundalul pădurii tropicale.

Filmările vor fi difuzate de postul TV BBC1 în emisiunea „Animals With Cameras”, arătând ce fac animalele atunci când au impresia că nimeni nu se uită la ele.

În ceea ce producătorii consideră un moment unic în istoria filmărilor cu cimpanzei, o primată din Camerun care purta un harnașament făcut special pentru a susține camera s-a filmat în timp ce se spăla pe mâini de noroi.

Sursa FOTO: BBC

Sursa FOTO: BBC

Într-o altă filmare, câteva maimuțe își „țes” un cuib în vârf de copac și se spală pe dinți folosindu-se de crenguțe, arătând similitudinile cu comportamentul uman, potrivit sursei citate.

 

Sursa VIDEO: Daily Mail/BBC

În emisiune, alte filmări din unghiuri neconvenționale vor putea fi vizualizate, după ce producătorii vor pune căști cu camere de luat vederi pe gheparzi. Vânătoarea pinguinilor de pe coasta Patagoniei va fi și ea filmată „la prima mână” de camerele prinse de spatele păsărilor acvatice.

Tag-uri:
Camerun, cimpanzei, selfie, filmari animale

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/bbc-cimpanzeu1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/bbc-cimpanzeu1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Se pare că cimpanzeii din Camerun iubesc fotografiile selfie la fel de mult ca oamenii, potrivit Daily Mail. Filmările care urmează să fie publicate de BBC surprind primatele cums e strâmbă la cameră, în încercarea de a se surprinde pe fundalul pădurii tropicale.Filmările vor fi difuzate de postul TV...

Preluat de la EVZ