Şi Liviu Dragnea, președintele PSD, și-a luat adio de la cel considerat a fi unul dintre cei mai importanși istorici români cu un mesaj pe Facebook.

“Drum bun, Neagu Djuvara. Ai plecat la stele, dar ne-ai lăsat opera ta, dragostea ta pentru ţară, pentru cultură, pentru oamenii acestui pământ. Un om care a plecat dintre noi cu sufletul împăcat pentru că el singur ne-a iubit pe noi, pe români, poate, mai mult decât l-am iubit noi toţi la un loc”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

“România a pierdut astăzi una dintre cele mai mari valori! Un intelectual desăvârșit, Neagu Djuvara reprezintă un reper de moralitate și civism, un om care s-a luptat întreaga sa viață pentru interesele României și ale românilor. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Tag-uri:
djuvara, deces, moarte, neagu djuvara, dragnea, liviu, liviu dragnea

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1346.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1346-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Şi Liviu Dragnea, președintele PSD, și-a luat adio de la cel considerat a fi unul dintre cei mai importanși istorici români cu un mesaj pe Facebook.'Drum bun, Neagu Djuvara. Ai plecat la stele, dar ne-ai lăsat opera ta, dragostea ta pentru ţară, pentru cultură, pentru oamenii acestui pământ. Un om care a...

Preluat de la EVZ