Mirabela Dauer a încântat generații întregi cu talentul său. Și-a dedicat viața publicului și ar trebui să fie răsplătită pe măsură. Cu toate acestea, artista a spus că nu e tocmai mulţumită de pensia lunară pe care o primește, însă nici nu se plânge dacă se raportează la pensiile oamenilor de la ţară.

Mirabela Dauer a mărturisit că primeşte lună de lună o pensie de 760 de lei. Îndrăgita interpretă de muzică uşoară a spus că nu e mulţumită, însă nici nu se poate plânge, căci sunt oameni mult mai amărâţi decât ea, scrie Cancan.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, a declarat Mirabela, potrivit sursei citate.  

Tag-uri:
mirabela dauer, pensie, mirabela dauer pensie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1345.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1345-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mirabela Dauer a încântat generații întregi cu talentul său. Și-a dedicat viața publicului și ar trebui să fie răsplătită pe măsură. Cu toate acestea, artista a spus că nu e tocmai mulţumită de pensia lunară pe care o primește, însă nici nu se plânge dacă se raportează la pensiile...

Preluat de la EVZ