Cei care au sesizat acest lucru au fost oamenii din parcare. Alertați de țipetele bebelușului, mai multe personae au semnalat cazul autorităților, informează Știri de Cluj.

„A fost găsit într-o mașină un bebeluș care plângea foarte tare, părinții lui l-au lăsat acolo în jur de o oră, iar ei au intrat la cumpărături, când a fost scos copilul din mașină suspina de la atâta plâns”, a povestit un martor.

„A fost un apel prin 112, dar la câteva minute s-a revocat pentru că s-au întors părinții. Au fost identificați cei doi părinți și vor veni pentru a discuta cu polițiștii. Ulterior se vor urma pașii legali”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, mai scrie sursa citată.

Tag-uri:
bebelus, parcare mall, bebelus in masina, cluj, parinti, cumparaturi

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1362.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1362-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Cei care au sesizat acest lucru au fost oamenii din parcare. Alertați de țipetele bebelușului, mai multe personae au semnalat cazul autorităților, informează Știri de Cluj.„A fost găsit într-o mașină un bebeluș care plângea foarte tare, părinții lui l-au lăsat acolo în jur de o oră, iar ei au...

Preluat de la EVZ