Casele suspecților au fost percheziționate simultan de forțele de ordine. Acțiunea a vizat șapte adrese din județele Constanța, Brăila, Tulcea și Ialomița, potrivit portalului Știrile Pro TV.

După ce i-au supravegheat mai mult timp pe suspecți, anchetatorii spun că aceștia ar fi comis peste zece furturi sau tentative de furt a unor bancomate sau aparate de plăți pe internet. Infracțiunile s-au produs în numeroase localități din județ, pe o perioadă de aproape două luni.

Patru bancomate au dispărut în decembrie în localitățile Constanța, Hârșova și Medgidia.

Ultima tentativă de furt a avut loc luni noaptea, când banda a încercat să jefuiască bancomate din Lumina, Agigea și Constanța.

Tag-uri:
constanta, hoti, hoti bancomate, hoti constanta, banda constanta, politie constanta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1317.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1317-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Casele suspecților au fost percheziționate simultan de forțele de ordine. Acțiunea a vizat șapte adrese din județele Constanța, Brăila, Tulcea și Ialomița, potrivit portalului Știrile Pro TV.După ce i-au supravegheat mai mult timp pe suspecți, anchetatorii spun că aceștia ar fi comis peste zece furturi sau tentative de furt...

Preluat de la EVZ