Cu toate că se bucură de un success imens, Simona ar putea fi sancționată după duelul cu jucătoarea din Germania.

Deși un tip extrem de relaxat în general, Darren Cahill a trăit la intensitate maximă duelul dintre Simona Halep și Kerber. Dacă în meciul cu Lauren Davis, australianul şi-a dat cu pumnii în cap, acum antrenorul Simonei a fst surprins cu un mesaj scurt și la obiect pentru eleva sa. Prin câteva gesture făcute într-un moment important, Cahill i-a transmis Simonei: „Concentrează-te și taci din gură!”, scrie Digi Sport.

Gestul antrenorului a fost suprins de camerele TV și Simona ar putea fi sancționată, deoarece comunicarea între jucători și antrenori în timpul meciurilor de la turnee de Grand Slam este strict interzisă.

În cazul în care organizatorii de la Melbourne se vor autosesiza sau jucătoarea germană va depune o contestație, Simona ar putea fi sancționată, mai scrie sursa citată.

Dacă acest lucru s-ar întâmpla, amenda ar fi totuși infimă, dacă ținem cont că Halep și-a asigurat deja peste 1,3 milioane de euro grație calificării în finală.

Tag-uri:
simona halep, lider wta, amenda

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1368.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1368-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Cu toate că se bucură de un success imens, Simona ar putea fi sancționată după duelul cu jucătoarea din Germania.Deși un tip extrem de relaxat în general, Darren Cahill a trăit la intensitate maximă duelul dintre Simona Halep și Kerber. Dacă în meciul cu Lauren Davis, australianul şi-a dat cu pumnii în cap, acum antrenorul...

Preluat de la EVZ