Într-un prim interviu exclusiv de la lansarea autobiografiei sale explozive, Randy Fowler, în vârstă de 62 de ani, a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare. Acesta a povestit că aproape l-a ucis pe tatăl său după ce a fost violat de acesta de peste 50 de ori.

Fratele lui Kevin Spacey susține că „steaua” de la  Hollywood este „mai rea” decât tatăl său, un violator nazist și, de asemenea, îl acuză că are o relație „înfiorătoare” cu mama lor. Totul este povestit într-o carte explozivă.

Randy Fowler dezvăluie, de asemenea, cum aproape și-a ucis tatăl, o persoană rasistă, o persoană cu un comportament abuziv, care a primit porecla de „Creatura” pentru comportamentul inuman pe care l-a avut. Bărbatul l-a violat pe Randy de peste 50 de ori pe când acesta nu avea decât 14 ani.

Cartea a fost publicată la doar câteva săptămâni după ce Spacey s-a ales cu o serie de acuzații sexuale de la bărbați, în special de la adolescenți.

Într-un interviu acordat recent, imediat după apariția cărții sale, Randy a declarat: „Am auzit că Kevin și-a făcut câteva controale într-o clinică de dependență sexuală. Kevin era un rege pe tron, dar acum a fost detronat de toate aceste acuzații: profitând de oamenii care folosesc bogăția și puterea sa. Toată viața mea credeam că l-am protejat pe Kevin de tatăl meu dar se pare că nimic nu mai contează, pentru că acesta era, de fapt, mai rău decât tatăl meu, Creatura. Și era mai rău pentru că avea bogăție și putere, lucruri prin care ai influență”, a declarat Randy Fowler, potrivit The Sun.

„Primele câteva capitole ale cărții mele l-au tăiat pe Kevin în mii de bucățele, dar acesta este adevărul. Acesta este modul în care abuzul asupra copiilor îi afectează pe oameni”, a mai spus Randy.

În cartea intitulată „Un moment în timp”, Randy povestește, detaliat, despre anii de abuz în care tatăl său, un simpatizant nazist l-a bătut și l-a abuzat emoțional încă de la vârsta de șase ani. Mai târziu, când Randy a împlinit 14 ani, au început și abuzurile sexual. „Mă împingea în perete și mă sodomiza. Acest lucru se întâmpla de două sau trei ori pe săptămână”, a mai spus fratele vedetei.

Una dintre cele mai dureroase amintiri ale lui Randy în carte este din vara anului 1968, când la vârsta de 14 ani a ajuns la capătul răbdării și aproape l-a ucis pe tatăl său, cu o armă.

„Aveam 14 ani și el mă viola de aproape un an în fiecare săptămână, uneori de mai multe ori, așa că probabil aș fi fost violat de cel puțin 50 de ori până atunci. Am mers și m-am ascuns în dulapul tatălui meu și am văzut o cutie maro cu un Luger german. Mi-am dat seama cum să-l încarc, m-am ghemuit și am așteptat, transpirând ca un porc. Eram speriat!”, a mai spus Randy Fowler. „L-am auzit pe tatăl meu urcând pe scări. S-a dus în toate camerele și în cele din urmă a venit în camera unde mă aflam și eu ascuns în dulap, însă nu a deschis ușa dulapului. Dacă ar fi făcut acest lucru, aș fi apăsat pe trăgaci”, a mai mărturisit acesta.

Randy, care locuiește în Boise, Idaho, continuă să susțină că starul Kevin avea o relație înfiorătoare cu mama lor Kathleen, acționând mereu mai mult ca un iubit, decât ca un copil. „Dacă aș putea să-i pun patru întrebări, ar fi: Ce s-a întâmplat între mama și tine? Tatăl meu te-a abuzat? De ce m-ai abandonat timp de 40 de ani și, în sfârșit, îți sunt pe plac?”, a mai spus Randy în cadrul aceluiași interviu.

Cu toate acestea, avocații actorului au negat toate acuzații prezentate de Randy Fowler.

Tag-uri:
randy fowler, frate, kevin stacey, abuz sexual, tata violator

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1364.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1364-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Într-un prim interviu exclusiv de la lansarea autobiografiei sale explozive, Randy Fowler, în vârstă de 62 de ani, a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare. Acesta a povestit că aproape l-a ucis pe tatăl său după ce a fost violat de acesta de peste 50 de ori.Fratele lui Kevin Spacey susține...

Preluat de la EVZ