O tânără de 23 de ani și-a încheiat socotelile cu viața aseară, înghițind un pumn de medicamente. Diana avea 23 de ani și era mămica unei fetițe de un an. Prietenii au aflat despre tragedie chiar de pe contul de Facebook al fetei care și-a pus capăt zilelor, printr-o postare făcută de iubitul ei. Poliția a dechis o anchetă.

Potrivit stiridebuzau.ro, Diana Merișan locuia cu soțul ei și fetița acestora în vârstă de un an în același bloc cu părinții fetei, pe care îi vizita des, așa cum s-a întâmplat și miercuri seară. După ora 22.00, fata a fost găsită într-una dintre încăperi în stare de leșin, moment în care unul dintre părinți a sunat la 112. Apelul la Ambulanță a fost efectuat la ora 22 și 18 minute.

A fost preluată de ambulanță și adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Din păcate, Diana nu a mai putut fi salvată. 

Poliția a început o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest. Apropiații Dianei sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o pe fată la suicid, gest la care a recurs fără să mai țină cont nici măcar de existența fetiței de un an în viața ei.

Diana a mai avut în 2013 o tentativă de a-și pune capăt zilelor, însă atunci intervenția promptă a medicilor i-a salvat viața.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/drama-si-a-pus-capat-zilelor-la-23-de-ani-dupa-o-depresie-o-fetita-de-un-an-a-ramas-fara-mama-46349.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/drama-si-a-pus-capat-zilelor-la-23-de-ani-dupa-o-depresie-o-fetita-de-un-an-a-ramas-fara-mama-46349-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv