Spectacole, petreceri și concerte în întreaga țară, în ultimul weekend al lunii ianuarie. Românii se pot bucura de muzică bună pentru toate gusturile, alături de vedete în vogă, dar și de spectacole de teatru. Cei mai mici spectatori bucureșteni sunt așteptați duminică, pe 28 ianuarie, de la ora 11.00, pentru a porni într-o călătorie fantastică în lumea basmelor alături de Teatrul Naţional pentru Copii.

● Antonia este pe val și tocmai a lansat primul single din 2018, „Adio” featuring Connect-R, iar fanii bucureșteni o pot întâlni în Berăria H pe 27 ianuarie 2018, începând cu ora 18.00.

● Pentru iubitorii muzicii clasice, Orchestra Na țională Radio va susține un concert la Sala Radio pe 26 ianuarie 2018, începând cu ora 19.00. Orchestra va fi dirijată de Julien Salemkour și va fi acompaniată de Corul Academic Radio dirijat de Ciprian Țuțu. Programul concertului va fi constituit din fragmente ale operelor lui Richard Wagner și Giuseppe Verdi.

FOTO: Trupa Byron

● Byron va cânta în Club Quantic pe 26 ianuarie 2018, iar invitați speciali sunt artiștii de la Bucium. Experienţa unui concert Byron este inedită, creativitatea muzicală fiind la un nivel ridicat. Din când în când, trupa, adică Dan Byron (voce, chitară, flaut), Sergiu „6fingers” Mitrofan (voce, clape, chitară), László Demeter (bass), Dan Georgescu (chitară) și Ovidiu Cristian (tobe), face și concerte de improvizaţie, spectaculosul primând la astfel de evenimente.

● Primul mare show de metal al anului are loc la Arenele Romane. Kreator, Decapitated și Dagoba cântă la București pe 25 ianuarie, de la ora 21.00, la Arenele Romane (într-un cort încălzit). Concertul face parte din turneul Kreator – „Gods Of Violence”, nume purtat și de cel mai recent album al germanilor, turneu care ajunge în sfârșit și în România

Basmele se spun la TNB

● Vacanța continuă în fiecare duminică alături de Teatrul Național pentru Copii ABRACADABRA. Duminică, 28 ianuarie, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național din București, copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt așteptați la spectacole de teatru interactiv. „Făt Frumos din Lacrimă”, „Bulgăraș Zăpăduș”, dar și alte minunate povești în care micuții se transformă în Feți Frumoși și Ilene Cosânzene se află în repertoriul Magicianului Poveștilor.

Tag-uri:
cele mai asteptate, spectacole, unde mergem

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/byron.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/byron-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInformatii utile
Spectacole, petreceri și concerte în întreaga țară, în ultimul weekend al lunii ianuarie. Românii se pot bucura de muzică bună pentru toate gusturile, alături de vedete în vogă, dar și de spectacole de teatru. Cei mai mici spectatori bucureșteni sunt așteptați duminică, pe 28 ianuarie, de la ora 11.00,...

Preluat de la EVZ