Adi de la Vâlcea și-a serbat miercuri ziua de naștere. Interpretul de muzică de petrecere a mărturisit că nu-și mai dorește să-și serbeze onomastica și a spus și care este motivul.

„După 40 de ani, nu îmi mai fac ziua. Mi s-a întâmplat mai întâmplat mie să fiu într-o emisiune, să vină cu tort, cu cântare, doar că au greşit data mea cu vreo câteva luni. (…)” a spus manelistul, potrivit Cancan.

„Petrecerea ideală a fost cea pe care mi-a pregătit-o Cristina cu prietenii. Noi ne facem aşa… Ea mi-a luat deja cadoul. Mi-a luat câteva mii de euro şi a achiziționat o excursie în Dubai. Alex nu merge cu noi, este prima dată când mergem singuri. Suntem împreună de 24 de ani”, a mai spus manelistul. 

„Eu nu îmi doresc nimic special. Mi-am cam îndeplinit toate dorinţele. Sunt un om fericit. Nu îmi lipseşte nimic pe plan profesional, familial. Îmi doresc un nepot, o nepoată, să fiu bunic. Când va veni momentul ăla”, a mai spus Adi de la Vâlcea, potrivit aceleiași surse. 

„Suntem în primul an în care am vorbit cu Alex, fiul nostru, ce să îi mai facem…Ne-a avertizat să nu îi mai facem petrecere surpriză. Au fost 70-80 de prieteni atunci. Cu greu l-am convins să meargă acolo”, a spus și Cristina, soţia lui Adi de la Vâlcea.

Tag-uri:
manelist, sotie, adi de la valcea, aniversare, adi de la valcea cadou, vacanta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1301.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1301-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Adi de la Vâlcea și-a serbat miercuri ziua de naștere. Interpretul de muzică de petrecere a mărturisit că nu-și mai dorește să-și serbeze onomastica și a spus și care este motivul.„După 40 de ani, nu îmi mai fac ziua. Mi s-a întâmplat mai întâmplat mie să fiu într-o emisiune,...

Preluat de la EVZ