Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat, azi, că printre răniții din accidentul feroviar din Milano s-a aflat și un român care a fost transportat la spital cu răni ușoare, însă ulterior a fost externat.

RECOMANDARE: ACCIDENT FEROVIAR GRAV: Cel puțin patru persoane au murit și alte 100 au fost rănite!

„Potrivit informațiilor obținute de echipa consulară mobilă prezentă la fața locului, printre răniți s-a aflat un cetățean român care a fost transportat la spital cu răni ușoare, ulterior fiind externat. Consulatul General al României la Milano urmărește îndeaproape evenimentele legate de incidentul feroviar și este în contact permanent cu autoritățile locale fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), remis joi seară MEDIAFAX.

Un tren a deraiat, joi dimineața, în apropierea orașului italian Milano, informează BBC News Online. Accidentul feroviar a avut loc la ora locală 7 (8, ora României). La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanțe și echipe de descarcerare. Trenul efectua o cursă între orașele Milano și Cremona. Autoritățile locale au anunțat întârzieri ale trenurilor pe această rută.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/anunt-mae-un-roman-printre-ranitii-din-accidentul-feroviar-din-milano-46355.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/anunt-mae-un-roman-printre-ranitii-din-accidentul-feroviar-din-milano-46355-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv