Un tren care se îndrepta spre aglomeratul oraș din Italia a deraiat la ora locala 7.00, a dimineții, în apropiere de Seggiano di Pioltello, potrivit publicației Express.

Consulatul General al României la Milano are în atenţie accidentul feroviar produs în această dimineață. Oficiul consular a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre victime.

Până în prezent, la nivelul oficiului consular nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest accident.

MAE amintește că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Milano: +39 02.40098088; +39 02.40074018,  apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al oficiului consular +39 366.108.1444.

Sursa: The Express

Presa locală scrie că accidentul de tren a făcut mai multe victime, dintre care două persoane și-au pierdut viața, iar alte 10 se află în stare gravă la spital.

În urma deraierii trenului, produsă din motive deocamdată necunoscute în apropierea marii metropole din nordul Italiei, două persoane au murit, 10 au fost rănite grav şi alte 100 au suferit răni uşoare, a declarat Cristina Corbetta de la serviciile de urgență din Milano, pentru Sky TG24.

Echipele de intervenție din italia încearcă să scoată pasagerii de sub fiareke contorsionate ale vagoanelor răsturnate.

Mai multe persoane au distribuit pe Twitter imagini oribile de la locul accentului.

Sursa FOTO: Twitter

Compania care se ocupă de serviciul de transport feroviar, Trenord, a anunțat pe Twitter că va suspenda circulația peaceastă rută.

Trenul venea dinspre orașul Cremona, din nordul statului.

Tag-uri:
tren, accident, italia, milano, accident feroviar, accident italia

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-italia-twitter.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-italia-twitter-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un tren care se îndrepta spre aglomeratul oraș din Italia a deraiat la ora locala 7.00, a dimineții, în apropiere de Seggiano di Pioltello, potrivit publicației Express.Consulatul General al României la Milano are în atenţie accidentul feroviar produs în această dimineață. Oficiul consular a întreprins, în regim de urgenţă,...

Preluat de la EVZ