Polițiștii au ajuns la locul unde se auziseră împușcăturile, iar doi bărbați aflați în casă au încercat să fugă de polițiști.

„Amândoi au încercat să scape de poliție, iar unul dintre ei a devenit agresiv. A mușcat câinele, câinele a reacționat și el, iar bărbatul a fost rănit destul de grav,” a explicat locotenentul Jason Killary de la Departamentul de Poliție Boscawen.

Mai mult, agresorul nu numai că a mușcat câinele, cunoscut sub numele de K9 Veda, dar l-a și lovit când a fost descoperit de acesta că se ascundea sub un morman de haine.

Potrivit polițiștilor, în momentul când câinele i-a găsit ascunzătoarea, bărbatul a prins animalul de gât și l-a mușcat de cap. Câinele a fost rănit ușor și s-a putut întoarce la datorie după incident.

Tag-uri:
câine, poliţist, muşcat, bărbat, New Hampshire, K9 Veda

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1277.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1277-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Polițiștii au ajuns la locul unde se auziseră împușcăturile, iar doi bărbați aflați în casă au încercat să fugă de polițiști.„Amândoi au încercat să scape de poliție, iar unul dintre ei a devenit agresiv. A mușcat câinele, câinele a reacționat și el, iar bărbatul a fost rănit destul de...

Preluat de la EVZ