Senatorul republican de Wisconsin Ron Johnson a declarat marți la FoxNews că un „informator” i-a confirmat existența unei „societăți secrete” anti – Trump în interiorul Departamentului de Justiție și al FBI.

Președintele Comisiei de Supraveghere din Senat, Trey Gowdy, a provocat un val de reacții după ce a afirmat, luni, dezvăluind că agentul FBI Peter Strzok și avocata FBI Lisa Page vorbeau în mesajele dintre ei despre o „societate secretă” care acționează împotriva lui Trump.

Atât Strzok cât și Page au făcut parte din echipa procurorului special Robert Mueller, care anchetează presupusa complicitate a lui Donald Trump cu Rusia. Cei doi angajați FBI sunt acum ei înșiși sub investigație pentru mesajele pe care și le-au trimis în legătură cu Donald Trump și care nu doar că manifestă o evidentă antipatie față de președinte, dar demonstrează că au existat și acțiuni concrete pentru a împiedica alegerea lui Trump și apoi pentru compromiterea acestuia.

Senatorul Johnson a declarat că aceste mesaje dovedesc „corupția la cele mai înalte niveluri ale FBI”. El a aruncat o bombă despre societatea secretă:

„Despre acea societate secretă, avem un informator care vorbește despre un grup care ținea întâlniri secrete în particular.”

Realizatorul FoxNews Bret Baier a întrebat:

„Întâlniri secrete în particular? Aveți un informator?”

Jonhnson a răspuns:

„Da.”

Cu câteva ore înainte, congresmenul Gowdy declarase de asemenea la FoxNews:

„În ziua de după alegeri (9 noiembrie 2016 – n.r.)… există un schimb de mesaje între acești doi agenți FBI, despre care se presupune că ar trebui să fie obiectivi, și care afirmă: ‘Probabil aceasta este prima întrunire a societății secrete’.”

Tag-uri:
trump, fbi, societate secreta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1240.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1240-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Senatorul republican de Wisconsin Ron Johnson a declarat marți la FoxNews că un „informator” i-a confirmat existența unei „societăți secrete” anti – Trump în interiorul Departamentului de Justiție și al FBI.Președintele Comisiei de Supraveghere din Senat, Trey Gowdy, a provocat un val de reacții după ce a afirmat, luni,...

Preluat de la EVZ