Amprentele, de la care a pornit întreaga investigaţie, au fost catalogate ca fiind prea bune, însă procurorii din Spania au început să se întrebe dacă nu cumva “perfecţiunea” probelor arată că au fost plantate la faţa locului, nu găsite întâmplător, potrivit stirileprotv.ro.

Prima dată amprentele unui român ar fi fost puse pe o cutie în dormitorul unei case sparte. Caz rezolvat. La prima vedere.  A urmat o altă casă, iar aici amprentele ar fi fost puse pe o cutie de medicamente. Încă un dosar rezolvat.Nu s-ar fi oprit însă aici. Ca să găsească un ţap ispăşitor şi să rezolve, chipurile, un alt caz, aceiaşi poliţişti ar fi plantat probele unui alt roman într-o maşină care fusese furată, potrivit surselor citate.

Nu mai puţin de 2 ani au durat investigaţiile, iar acum dosarul a ajuns în instanţă. Procurorii cer câte 10 ani de închisoare pentru doi dintre agenţi şi 4 ani pentru ceilalţi. Şi şeful lor este cercetat, pentru că susţine presa din peninsula, a fost interceptat în timp ce îi spunea unui subordonat cum să pună o infracţiune pe seama unui cetăţean oarecare.

În tot acest timp, inculpaţii şi-au susţinut nevinovăţia. Anchetatorii din Madrid au refuzat să ofere informaţii despre acest caz, motivând că datele din dosar sunt confidenţiale.

Tag-uri:
politisti, spanioli, probe, romani, arestati

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1233.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1233-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Amprentele, de la care a pornit întreaga investigaţie, au fost catalogate ca fiind prea bune, însă procurorii din Spania au început să se întrebe dacă nu cumva “perfecţiunea” probelor arată că au fost plantate la faţa locului, nu găsite întâmplător, potrivit stirileprotv.ro.Prima dată amprentele unui român ar fi fost...

Preluat de la EVZ