Un copil în vârstă de 12 ani a fost violat într-o școală părăsită de către doi adolescenți. Aceștia au fost reținuți de autorități.

Clipe de coșmar trăite de un băiat în vârstă de 12 ani din județul Vrancea. Copilul a fost violat de doi adolescenți în wc-ul unei școli părăsite din Suraia,  iar scenele ar fi fost filmate și puse, apoi, pe internet.

Cei doi violatori sunt minori, unul având vârsta de 15 ani, iar celălalt de 16 ani.

Autoritățile i-au reținut pe făptași.  Aceștia sunt acuzați de pornografie infatilă și viol. Aceștia au fost duși pentru a fi propuși spre arestare preventivă. De asemenea, unul dintre tinerii care au săvârșit această faptă este reținut pentru 30 de zile, iar altul a primit arest la domiciliu, conform vrancea24.ro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/socant-copil-de-12-ani-violat-de-doi-adolescenti-in-wc-ul-unei-scoli-parasite-totul-a-fost-filmat-si-postat-pe-internet-46314.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/socant-copil-de-12-ani-violat-de-doi-adolescenti-in-wc-ul-unei-scoli-parasite-totul-a-fost-filmat-si-postat-pe-internet-46314-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv