Simona Halep s-a calificat în prima semifinală a carierei pe cimentul de la Australian Open, la capătul unei prestații la superlativ.

Conștientă că startul de meci nu a fost cel pe care-l dorea, iar cehoaica a luat un avantaj de trei game-uri, Simona a dezvăluit că principalul avantaj a fost în capacitatea de a citi serviciul Karolinei, iar, de acolo, lucrurile au devenit simple.

“E o bucurie să mă aflu în semifinale, am fost doar la juniori, în 2008. E un sentiment plăcut, mă bucur să joc pe această arenă minunată, vă mulțumesc mult! Nu a fost cel mai bun start de meci, dar am știut că trebuie să dau un restart, să nu mai ratez mingi și am reușit să servesc bine și să deschid terenul. Am servit bine, totul a mers conform planului pentru mine.

Cred că sunt foarte puternică la retur, antrenez asta și e foarte important pentru mine să fac adversarul să aibă dubii în game-urile de serviciu. I-am citit de multe ori serviciul, m-am bucurat că am reușit să o împing în spatele terenul. E un secret cum i-am citit serviciul, voi păstra asta pentru mine, pentru că data viitoare va ști.”, a spus Simona Halep.

Cât despre confruntarea din semifinale, cu Angelique Kerber, fost lider mondial, Simona știe că nu va fi foarte asemănătoare cu meciul de az.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/simona-halep-am-servit-bine-totul-a-mers-conform-planului-pentru-mine-46297.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/simona-halep-am-servit-bine-totul-a-mers-conform-planului-pentru-mine-46297-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv