Zilele acestea, sunt anunțate totuși fulguieli slabe în zona montană. 

Astfel, temperaturi mai scăzute se vor înregistra în zona Moldovei, la Rădăuți, unde miercuri dimineață se înregistrau -21 de grade Celsius. 

Cu toate acestea, meteorologii anunță că până la sfârșitul săptămânii temperaturile vor crește din nou, ajungând până la 11 grade Celsius. 

Miercuri, vremea va fi rece pentru aceasta data, in regiunile sudice, estice si partial cele centrale, local, geroasa in primele ore ale intervalului si noaptea. In restul teritoriului, valorile termice se vor situa in jurul normelor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 5 grade, iar minimele intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali. Cerul va fi variabil cu innorari – trecatoare in nordul si centrul tarii, precum si la munte si persistente in sud-vest si in sud, respectiv in Oltenia si in Muntenia – in cursul zilei, cand, cu totul izolat, cel mai probabil in zona Carpatilor Meridionali si a Subcarpatilor Getici, vor mai fi posibile ninsori slabe (fulguieli). Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe crestele montane inalte. In zonele joase de relief, cu precadere in cele din interiorul arcului carpatic, pe arii restranse, va fi ceata, mai ales dimineata si noaptea.

Joi, vremea se va incalzi in majoritatea regiunilor, dar dimineata si noaptea, va fi ger, insa pe arii restranse, mai ales in depresiuni si in sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -2 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Local, in zonele joase de relief, indeosebi in orele diminetilor, va fi ceata.

De săptămâna viitoare este posibil ca ninsorile să revină la noi în țară, un val de are rece urmând să traverseze teritoriul României.

Tag-uri:
ninsori, vremea, temperaturi, meteorologi, meteo

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1269.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1269-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Zilele acestea, sunt anunțate totuși fulguieli slabe în zona montană. Astfel, temperaturi mai scăzute se vor înregistra în zona Moldovei, la Rădăuți, unde miercuri dimineață se înregistrau -21 de grade Celsius. Cu toate acestea, meteorologii anunță că până la sfârșitul săptămânii temperaturile vor crește din nou, ajungând până la 11 grade Celsius. Miercuri,...

Preluat de la EVZ