La Iași, o ambulanță a fost trasă de cai la Institutul de Psihiatrie Socola. Autosanitara, care trebuia să transporte un pacient, a rămas înzăpezită zeci de minute chiar în curtea unității medicale. Se pare că singura rezolvare, după ce cinci oameni au împins-o degeaba, a fost o căruță cu doi cai, informează iasitvlife.ro.

Deși conducerea unității medicale este obligată să curețe în întregime curtea de zăpadă, directorul Institului de Psihiatrie Socola este mulțumit că a fost găsită o soluție.

„Bine că s-a găsit o soluție. Da, a nins. Aleile noastre sunt deszăpezite. Poate că șoferul a făcut o manevră și a intrat într-un morman de zăpadă. Nu pot să-mi explic”, a declarat dr. Gabriel Oprișanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iași.

Tag-uri:
socola, institut, iasi, video

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/o-ambulanta-a-fost-trasa-de-cai-la-institutul-de-psihiatrie-socola.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/o-ambulanta-a-fost-trasa-de-cai-la-institutul-de-psihiatrie-socola-300x272.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
La Iași, o ambulanță a fost trasă de cai la Institutul de Psihiatrie Socola. Autosanitara, care trebuia să transporte un pacient, a rămas înzăpezită zeci de minute chiar în curtea unității medicale. Se pare că singura rezolvare, după ce cinci oameni au împins-o degeaba, a fost o căruță cu...

Preluat de la EVZ