Brazilianul poreclit „Il Fenomeno” are ca țintă un club din Spania sau Anglia, și a mărturisit, într-un interviu acordat celor de la „Folha de Sao Paulo”, că vrea să-și însușească rolul de patron în fotbal.

Ar fi o mare onoare pentru mine să ajung într-o zi președinte al unei fundații din Brazilia, dar până atunci vreau să trăiesc experiența de a conduce la un club mare. Mă gândesc să cumpăr un club din a liga a doua a Spaniei sau a Angliei. Vreau să fac ceva inovativ, cred că sunt pregătit pentru o astfel de provocare”, a declarat Ronaldo, câștigător al „Balonului de Aur”, în 1997 şi 2002.

S-a retras din fotbal în urmă cu șapte ani, după o serie de accidentări, iar cu naționala Braziliei a cucerit de două ori Cupa Mondială, în 1994 şi 2002.

Tag-uri:
Ronaldo, cumpara, echipa, Il Fenomeno, club

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1206.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1206-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Brazilianul poreclit „Il Fenomeno” are ca țintă un club din Spania sau Anglia, și a mărturisit, într-un interviu acordat celor de la „Folha de Sao Paulo”, că vrea să-și însușească rolul de patron în fotbal.„Ar fi o mare onoare pentru mine să ajung într-o zi președinte al unei fundații...

Preluat de la EVZ