Omul s-a destăinuit unui coleg de celulă, de fapt un poliţist sub acoperire, că regretă că nu a ajuns la 50! El a mai spus că le-a transformat pe femeile ucise în carne tocată, profitând de utilajele de la ferma sa de porci, scrie metro.co.uk.

Criminalul a fost prins după ce una dintre victimele sale a reuşit să scape. Femeia a relatat cum a fost răpită şi încătuşată de fermier, care a vrut să îi taie apoi gâtul. În ciuda acuzaţiilor, poliţia nu a reuşit să obţină destule dovezi, astfel că Robert Pickton a continuat să ucidă timp de 4 ani. În final, a fost prins pe baza probelor ADN, fiind condamnat la 25 de ani închisoare.

Potrivit sursei, în ciuda acuzaţiilor victimei, poliţia nu a reuşit să obţină destule dovezi, astfel că Pickton a fost lăsat în libertate și a continuat să ucidă timp de patru ani, victimele fiind în general prostituate din zonele sărace ale oraşului Vancouver. Unele dintre victime erau chemate la petreceri la ferma lui, “Piggy Palace”, apoi ucise.

Pig farmer who ground 49 prostitutes into mince says he wanted one more victim
Pig farmer who ground 49 prostitutes into mince says he wanted one more victim
Pig farmer who ground 49 prostitutes into mince says he wanted one more victim

Tag-uri:
poliţia, caz rezolvat, criminal, 49 de femei, carne tocată

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Omul s-a destăinuit unui coleg de celulă, de fapt un poliţist sub acoperire, că regretă că nu a ajuns la 50! El a mai spus că le-a transformat pe femeile ucise în carne tocată, profitând de utilajele de la ferma sa de porci, scrie metro.co.uk.Criminalul a fost prins după...

Preluat de la EVZ