Aşa cum se ştie deja, preşedintele Iohannis a ales să participe la manifestările de astăzi din Bucureşti. Iar liderii PSD şi cei din Guvern nici nu s-au mai obosit să ofere vreo explicaţie pentru absenţa lor. Singurele notabilităţi prezente la eveniment au fost Majestatea Sa Margareta şi Radu Duda, notează ziaruldeiasi.ro.

Manifestăriledin Iaşi  vor debuta Palatul Roznovanu, unde va fi sărbătorit un deceniu de la încheierea acordului de înfrăţire între Iaşi şi Chişinău. Primarul Mihai Chirica a menţionat ieri că Iaşul va purta titulatura onorifică de „Oraş Regal“.

Ieşenii sunt invitaţi şi la o masă populară cu plăcinte tradiţionale moldoveneşti, ceai, vin fiert. De la ora 14.30, mai multe manifestări sunt organizate la Muzeul Unirii, culminând cu plecarea la ora 18 a militarilor spre Palatul Culturii în tradiţionala retragere cu torţe.

Tag-uri:
Iaşi, manidestări, lideri politici, PSD, IOhannis, Oraş Regal, Muzeul Unirii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1238.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1238-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Aşa cum se ştie deja, preşedintele Iohannis a ales să participe la manifestările de astăzi din Bucureşti. Iar liderii PSD şi cei din Guvern nici nu s-au mai obosit să ofere vreo explicaţie pentru absenţa lor. Singurele notabilităţi prezente la eveniment au fost Majestatea Sa Margareta şi Radu Duda,...

Preluat de la EVZ