Feli se numără printre cele mai apreciate cântărețe din România. Muzica ei ajunge la inimile oamenilor și pentru acest lucru este foarte admirată.

Din păcate, artista a trecut recent printr-un episod neplăcut. O persoană străină i-a spart contul de Instagram și a distribuit mai multe filmulețe în care Feli se află într-o postură diferită față de cea pe care o știu fanii, informează Spy News.

„Astăzi cineva mi-a spart instagramul şi mi-a încărcat pe instastory multe videoclipuri în care cântam manele ca şi cum aş fi eu. Eu?! În primul rând, fetiţo, mi se pare o totală pierdere de timp să faci chestia asta pentru că, să fim serioşi, cine pe planeta asta ar crede că eu cânt sau ascult manele? În primul rând, că manelele nici nu se mai poartă! Când fratele meu era în armată, se făceau chefuri la bloc şi toată lumea asculta blues şi fox. Deci trebuie să recunosc, că atunci când sufăr o ascult pe prietena şi sora mea Laura Vass. (…) Până la urmă, muzica se simte, nu se judecă. Indiferent de genul de muzică pe care îl asculţi tu”, a spus Feli, vizibil revoltată pe situație. 

Feli le pregătește constant surprize fanilor. Recent, vedeta a mărturisit, pe rețelele de socializare că lucrează la un nou album care, cu siguranță va fi pe placul celor ce îi iubesc și apreciază muzica. 

Sursă foto: Facebook.

Tag-uri:
neplaceri, artista, instagram, feli, feli instagram, feli manele, clipuri video instagram

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/feli.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/feli-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Feli se numără printre cele mai apreciate cântărețe din România. Muzica ei ajunge la inimile oamenilor și pentru acest lucru este foarte admirată.Din păcate, artista a trecut recent printr-un episod neplăcut. O persoană străină i-a spart contul de Instagram și a distribuit mai multe filmulețe în care Feli se...

Preluat de la EVZ