Cu toate acestea, Andra s-a hotărât, recent, să vorbească despre viața ei sentimentală avută înainte de a avea o relație cu prezentatorul Cătălin Măruță, alături de care are, în prezent, doi copii, un băiețel și o fetiță.

Binecunoscuta cântăreață a avut doar doi iubiți înainte de a se căsători.

„Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, a declarat Andra, potrivit Libertatea.

Cel mai cunoscut iubit pe care Andra l-a avut înainte de mariajul cu Cătălin Măruță este Dragoş, un fost component al trupei Groove. Relaţia dintre cei doi a ţinut doi ani şi jumătate, mai scrie sursa citată. 

Tag-uri:
maruta, andra, divort, barbati, maruta si andra, divort andra maruta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1246.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1246-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Cu toate acestea, Andra s-a hotărât, recent, să vorbească despre viața ei sentimentală avută înainte de a avea o relație cu prezentatorul Cătălin Măruță, alături de care are, în prezent, doi copii, un băiețel și o fetiță.Binecunoscuta cântăreață a avut doar doi iubiți înainte de a se căsători.„Nu am...

Preluat de la EVZ