Larry Nassar (54 de ani), fostul doctor al lotului național de gimnastică al SUA, a fost condamnat, miercuri, la 175 de ani de închisoare după ce a pledat vinovat la acuzațiile de abuz sexual aduse de foste sportive.

“Tocmai am semnat garanția că vei fi în închisoare până la moarte”, i-a spus judecătoarea Rosemarie Aquilina lui Nassar după ce a dictat pedeapsa împotriva sa. Fostul doctor a pledat vinovat în luna noiembrie a anului trecut la șapte capete de acuzare. Nassar execută deja o pedeapsă de 60 de ani, într-o închisoare federală, pentru pornografie infantilă.

Înainte de a fi anunțată sentința, Nassar și-a cerut scuze în fața victimelor sale, spunându-le: “Voi purta cuvintele voastre cu mine pentru tot restul vieții”, dar judecătoarea a respins ca nesinceră declarația lui.

Doctorul Larry Nassar ar fi abuzat sexual mai mult de 156 de victime.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/fostul-medic-al-lotului-de-gimnastica-al-sua-condamnat-la-175-de-ani-de-inchisoare-ar-fi-abuzat-sexual-mai-mult-de-156-de-victime-46323.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/fostul-medic-al-lotului-de-gimnastica-al-sua-condamnat-la-175-de-ani-de-inchisoare-ar-fi-abuzat-sexual-mai-mult-de-156-de-victime-46323-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv