Mai exact, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au declanşat o anchetă care vizează acuzaţii în cazul fostului episcop al Huşilor. Vorbim despre întreţinerea de relaţii sexuale cu foşi elevi de la Seminarul Teologic din Huşi. 

Episcopul Corneliu de Huși, încă o LOVITURĂ. Cum se LEAPĂDĂ preoții de fostul IERARH. Paguba de 3 MILIARDE de lei

Fostul episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanul, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu minori, fiind acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu elevi ai Seminarului Teologic din Huşi. Având în vedere calitatea de înalt ierarh a suspectului, ancheta este instrumentată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, potrivit dcnews.ro.

Corneliu Bârlădeanul a reclamat, anul trecut, la DNA Iaşi, faptul că este şantajat de trei preoţi care i-ar fi cerut bani sau funcţii pentru a nu face publică o înregistrare în care prelatul ar apărea în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o persoană despre care se crede că era un elev de la Seminarul Teologic Huşi, actualmente preot într-o parohie din judeţul Vaslui. În urma acestui incident, Corneliu Bârlădeanul s-a retras din funcţie, dar a rămas cu titlul de episcop.

Tag-uri:
episcop, husi, corneliuu, barladeanu, dosar, pedofilie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1256.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1256-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Mai exact, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au declanşat o anchetă care vizează acuzaţii în cazul fostului episcop al Huşilor. Vorbim despre întreţinerea de relaţii sexuale cu foşi elevi de la Seminarul Teologic din Huşi.  Episcopul Corneliu de Huși, încă o LOVITURĂ. Cum se LEAPĂDĂ preoții...

Preluat de la EVZ