La 26 iulie, emisiunea „Acces Direct” a fost dedicată în întregime Ameliei, fetița care ar fi reînviat, dovedită a fi o farsă sinistră, prezentată abia a doua zi de postul de televiziune, potrivit Paginademedia.ro. Ulterior, reprezentanții Antena 1 au au explicat că era vorba de o anchetă jurnalistică, nereușind totuși să diminueze criticile celor din CNA.

 

 

Titlurile din emisiune i-au scandalizat pe unii din membrii CNA, aceștia criticând dur mesajele de pe burtiere care anunțau: „Dosarul fetița înviată! Dovezi de la înmormântare!”; „Imediat: Mesaje de necrezut de la savanți”; „Dosarul fetița înviată! Probe șoc: înregistrări și mesaje”; „Discuții cu fetița după înmormântare!” și altele de acest tip.

 

La un moment dat, în emisiune se prezintă și cazul unei discuții telefonice între o fetiță și un bărbat, prezentat drept unchiul Ameliei.

 

Câteva din replicile care au apărut în discuția de la CNA:

 

„E ceva inimaginabil și nu se poate spune că e în interesul public. Sub nicio formă.”, a spus Florin Gabrea, membru CNA.

 

”Au fost două ediții de Acces Direct. A fost o anchetă jurnalistică făcută de un Mihaela Ionescu, reporter al postului. Familia, după ce a apelat la organele legale când a fost contactată de așa-zișii savanți, a apelat la Acces Direct. Toate imaginile au fost puse la dispoziție de către mama fetiței. În final, această anchetă a scos la iveală că acești așa-ziși savanți, trei la număr, era unul singur. El a intervenit prin telefon în următoarea ediție, recunoscând această farsă. Mai departe, pentru că Acces Direct nu are nici rolul să ducă la bun sfârșit și să facă o treabă pe care o au de făcut niște alte organe ale statului, mai departe, cazul acesta a fost preluat de poliție.

(…) Rudele au fost cele care au veni și au cerut sprijin. Au pus la dispoziție toate materialele cu acești savanți. Le-au pus la dispoziție această anchetă, iar rezultatul a fost acesta: că a fost vorba despre o farsă, a încercat să explice Norina Ionescu, reprezentant” Antena 1.

 

Tag-uri:
CNA, Simona Gheghe, amenda CNA, fetita inviata

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1287.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1287-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
La 26 iulie, emisiunea „Acces Direct” a fost dedicată în întregime Ameliei, fetița care ar fi reînviat, dovedită a fi o farsă sinistră, prezentată abia a doua zi de postul de televiziune, potrivit Paginademedia.ro. Ulterior, reprezentanții Antena 1 au au explicat că era vorba de o anchetă jurnalistică, nereușind...

Preluat de la EVZ