Alexandra Elena Marin a fost victima unei crime oribile. Iubitul său, Oprea Florin Victor a ucis-o pe fată într-un salon, după ce a înjunghiat-o de mai multe ori. Criminalul a fugit mai apoi la poliție, unde a povestit tot ce a făcut.

Tatăl Alexandrei Marin a povestit cu lacrimi în ochi că fata l-a reclamat la poliţie pe Oprea Florin Victor în trecut. Tânăra de 25 de ani s-a plâns că a bătut-o şi chiar a cerut un ordin de protecţie. Din păcate, nimeni nu a făcut nimic. Tatăl Alexandrei a mai spus că fiica lui era terorizată de fostul iubit, alături de care avea şi o fetiţă de 4 ani. Conform unor surse, Alexandra se despărţise de Florin, iar el nu a vrut să accepte acest lucru, informează Spy News.

„Erau speriate femeile din salon, mi-a zis că individul a înjunghiat-o şi a fugit”, a declarat tatăl tinerei. „Acum o săptămână ea a luat salariu. El i-a lua cardul şi s-a dus la jocuri. Era împătimit al păcănelelor”, a mai adăugat tatăl Alexandrei, potrivit sursei citate.

Tag-uri:
tanara, tanara ucisa, iubit gelos, tanara injunghiata

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1228.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1228-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Alexandra Elena Marin a fost victima unei crime oribile. Iubitul său, Oprea Florin Victor a ucis-o pe fată într-un salon, după ce a înjunghiat-o de mai multe ori. Criminalul a fugit mai apoi la poliție, unde a povestit tot ce a făcut.Tatăl Alexandrei Marin a povestit cu lacrimi în...

Preluat de la EVZ