O imagine de-a dreptul tristă și devastatoare a ajuns rapid virală, mai ales că povestea din spatele ei este una uluitoare. O bătrână a fost abandonată în gara din Craiova de propria ei familie.

Deși pare greu de crezut, bătrânica a fost efectiv lăsată acolo de către cei care îi sunt rude. Totul se întâmplă în ianuarie 2018. Ea a fost dusă de familie în gara din Craiova. Oamenii i-au adus și bagajele și i-au spus să îi aștepte acolo, apoi s-au făcut nevăzuți.

Cei care trec zilnic prin gara din Bănie îi știu povestea și spun că femeia s-a obișnuit cu gândul, dar încă speră că cineva din familia ei să vină să o ia acasă. Din păcate, după o lună, nimeni nu a mai venit.

Cazul ei a ajuns public și poate așa, bătrâna, va avea o nouă șansă pentru că sunt multe persoane care s-au arătat interesate să o ajute.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/cutremurator-batrana-abandonata-in-gara-de-propria-familie-rudele-au-pacalit-o-ca-se-vor-intoarce-de-o-luna-asteapta-46317.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/cutremurator-batrana-abandonata-in-gara-de-propria-familie-rudele-au-pacalit-o-ca-se-vor-intoarce-de-o-luna-asteapta-46317-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv