Aproape în fiecare zi, Dumbravă se antrenează pentru cursa incredibilă pe care urmează să o înceapă în puțin timp. Bărbatul spune că vâslitul se bazează în cea mai mare proporție pe picioare, astfel încât dedică aproape două ore acestui antrenament fizic. Împreună cu el lucrează la sala de forță și alți doi colegi. Acest trio plănuiește și alte călătorii.

„Vom porni din Portugalia, către Teneriffe, vom porni spre vest spre Cuba şi vom pleca spre Florida. Sunt în jur de 8200 km”, a informat Dumbravă, citat de Știrile PRO TV.

În echipa sa vor fi patru feroezi și un neozeelandez, așa că provocarea cea mai mare va fi, evident, comunicarea, glumește atletul.

La începutul acestei săptămâni, alți patru români au finalizat „Atlantic Challenge”, cea mai solicitantă cursă de anduranță din lume. Atleții au ajuns în Antigura, pornind din Insulele Canare, în 38 de zile.

„Spre deosebire de Atlantic Challenge, e o cursă neasistată şi vom parcurge 8.000 km în loc de 5.000”, explică Dumbravă.

Pentru el, cel mai complicat va fi să stea departe de familia sa pentru două luni, dar are un scop nobil în față. Cursa are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru MagicCamp, tabăra pentru copii cu afecțiuni oncologice.

Tag-uri:
cursa, Atlantic, Alexandru Dumbrava, cursa ocean, vaslit ocean

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1270.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1270-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Aproape în fiecare zi, Dumbravă se antrenează pentru cursa incredibilă pe care urmează să o înceapă în puțin timp. Bărbatul spune că vâslitul se bazează în cea mai mare proporție pe picioare, astfel încât dedică aproape două ore acestui antrenament fizic. Împreună cu el lucrează la sala de forță...

Preluat de la EVZ